zaterdag bee

11 juni 2011

Eén van de dames is op reis geweest naar Ohio en kreeg van haar moeder een bedrag mee: ze kocht er lapjes van voor een quilt (rechts). Zelf was ze bijzonder trots op de achterkant van de top (links) en wij ook: chapeau!! Alle losse onderdelen speldt ze op een kwart luier (zie hieronder): wat zijn luiers toch handig 🙂

Applicatieblokken maken in één kleur, ton-sur-ton: dat is helemaal niet makkelijk, maar wel erg mooi! Twee blokken kwamen er mee, de derde werd geknipt. En alle andere lagen thuis… Ook werd er een blauwe applicatiequilt geshowd: appliqueren op een donkere ondergrond is een moeilijke klus, maar wat een resultaat! En dan het quiltwerk: absoluut geweldig!!! Een goed bewaard stoffengeheim van de blauwe quilt: alle patroondeeltjes komen uit één lap stof, ohhh!
En voor wie is deze quilt…jawel!!!!!!
Wat zagen we nog meer? 
Een vogelhuisjes quilt: de huisjes wachten nog op hun bewoners…hopelijk de volgende keer?!
Er was ook een Pockets of Posies te zien: elke maand een pakketje en dan snel verder werken!

Wat een werkzame groep vandaag!

En wat doet zij daar nou? Helemaal gek van Boerenbontservies meende ze toch echt een rolletje band te zien in de Handwerken zonder Grenzen…bril was niet genoeg, dan een loep erbij “het lijkt er echt wel op, ja ik weet het zeker! Dat is boerenbondband!” Helaas, je kunt jezelf ook voor de gek houden meid! 

Één reactie op “zaterdag bee

  1. Dag Laura,
    Jouw webblog staat in mijn leeslijst en ik lees graag je berichtjes. Het valt me op dat je nog bijna geen reacties hebt gekregen op al dat moois wat je laat zien en waar je over vertelt (o.a. de reis naar Canada, leuk!). Daarom wil ik je graag laten weten dat je blog in ieder geval door mij gelezen wordt!
    Groetjes
    Thea

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.