Zaadjes van Hoop

13 juli 2018

Zaaien is een manier om te laten zien dat je in morgen gelooft!

Als Hope Miller het aanbod krijgt om het lapje grond achter Eigen taart is goud waard te bewerken, grijpt ze die kans met beide handen aan. Eindelijk wat ruimte voor zichzelf, zonder dat ze op de lip wordt gezeten door haar zussen. Maar iedereen in Pinecraft, Florida, lijkt iets te willen zeggen over wat ze moet planten en hoe ze het moet doen.

Als weduwnaar en schoolmeester Jonas Sutter vraagt of zijn leerlingen van de Amish-school mogen helpen om het lapje grond om te toveren in een gemeenschapstuin, stemt Hope na lang aarzelen in. Diep vanbinnen vraagt ze zich af of ze op deze manier ooit de rust en stilte zal vinden, waarnaar ze zo verlangt. Maar God heeft voor Hope een ander plan – een dat haar hart opent voor de zegeningen om haar heen.

De verhalen over vriendschap, gemeenschap en onverwachte liefde die de bladzijden vullen, planten in ieders hart zaadjes van hoop.

Zaadjes van hoop is deel 2 in de serie De taartenwinkel van Pinecraft, die zich afspeelt in en om de taartenwinkel Eigen taart is goud waard.

Dit bericht is gepost in amish.

Één reactie op “Zaadjes van Hoop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.