Woeste woensdag!

28 september 2011

Wat een woest groot pallet komt daar aan: is dat echt voor mij??? Mijn garenimporteur, maar zoveel had ik toch niet besteld? Een telefoontje naar de importeur brengt uitkomst: de garenfabrikant in Italië heeft één winkel te hoog op zijn verzendlijst gekeken, pffffft toch geen foutje gemaakt!
Dinie heeft mooi op tijd haar Adventskleed af! Wat toch een leuk ontwerp was dit! Mooi gequilt en ook de biezen netjes afgewerkt: toppie hoor!
Anneke haar quilt heeft in Leiden gehangen: op een prachtig plaatsje heeft hij veel lof geoogst en terecht! Inmiddels heeft de eerste dame zich gemeld voor het patroon. Het is gepubliceerd in  Quiltstyle nummer 66.
Samen met haar vriendin Ans is Anneke begonnen aan een Tile quilt. Veel stoffen van Kaffe Fassett: wat zijn die er toch geschikt voor! Aankomend voorjaar start er een cursus in het atelier over dit onderwerp, zo interessant, zowel qua historie als ontwerp als kleur.

Carla is druk doende met een kleed gemaakt uit één blauwe, verlopende stof gecombineerd met wit. Lekker handwerkje voor op de bank. Er zitten nu 7 rijen aan, al bijna op de helft.
 Wilma maakt de vier seizoenen in 4 bomen. Rondom komen Jacob’s Ladder blokken met de kleuren van de bomen in  zich en langzaam verkleurend per seizoen: helemaal een eigen ontwerp, kijk maar naar de foto hieronder.

eacties op “Woeste woensdag!

  1. Pfiew, je zult maar zo’n pakket garen geleverd krijgen. Staat meteen je atelier vol met garenrekjes 😉
    Je weet dat ik er morgen niet ben he? Quiltweekend in België. Veel plezier en tot 21 okt.!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.