van Naald tot Draad

20 mei 2019

 

Joy Miller wil niets meer dan echtgenote en moeder zijn, helemaal nu haar relatie met Matthew Slagel zich verdiept. Maar dan komt er een cameraploeg van een televisiezender naar Pinecraft, Florida, om beelden op te nemen voor een nieuw programma over de Amish. Al snel lopen de spanningen op en dreigen Joy en Matthew uit elkaar te worden gedreven en niet alleen zij maar heel de Amish-gemeenschap.

Joy wordt aanvankelijk enkel ingehuurd om kostuums voor het programma te naaien, maar het duurt niet lang of ze wordt meer en meer betrokken bij de productie, iets wat Matthew en zijn vader schokt en totaal niet zint. Als Joy bevriend raakt met de Englische productieploeg, merkt ze dat God door haar in hun levens werkt en raakt ze ervan overtuigd dat ze deze kans om Gods liefde met andere te delen, ondanks de afkeuring van anderen, niet aan zich voorbij kan laten gaan. Zullen zij en Matthew op de een of andere manier in staat zijn om hun dromen tot één toekomst te verweven?

Liefde, hartzeer en hoop komen samen in dit heerlijke verhaal over twee totaal verschillende werelden die elkaar op onverwachte manieren vinden.

Van naald tot draad is het derde deel in de serie De taartenwinkel van Pinecraft. Eerder verschenen Met liefde gemaakt en Zaadjes van hoop.

Net als in ‘Met liefde gemaakt’ en Zaadjes van hoop’ begint elk hoofdstuk met een Amish-gezegde en sluit af met een recept van Sherry Gore.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.