Quiltreizen

Zelf met een groepje naar de Amish in Lancaster County Pennsylvania, Indiana of Holmes County Ohio, eventueel met een Quiltfestival elders in de USA? Meld je dan met je eigen groepje van 4-6 personen aan, dan maken we de reis op maat voor jullie.

Spring Paducah QuiltWeek en Amish Country Indiana22 april t/m 2 mei 2020Geannuleerd wegens COVID-19 virus
Quilt Show Philadelphia en Amish Country Ohio9 september t/m 20 september 2020Geannuleerd wegens COVID-19
Amish Country Ohio en International Quilt Festival Houston21 oktober t/m 1 november 2020Geannuleerd wegens COVID-19
Quiltshow Californië en het wereldwonder Grand Canyon21 januari t/m 1 februari 2021Geannuleerd wegens COVID-19 virus
Spring Paducah QuiltWeek en Amish Country Indiana21 april t/m 1 mei 2021Geannuleerd wegens COVID-19
Quiltshow Toronto, Niagara watervallen en Amish Country, Ohio8 t/m 20 juni 2021Geannuleerd wegens COVID-19
Quilt Show Philadelphia en Amish Country Ohio8 t/m 19 september 2021Inschrijving tijdelijk gesloten

Amish Country Ohio en Quilt Show Philadelphia, 9 september t/m 20 september 2020

In deze 12-daagse reis staat de quilt- en leefcultuur van de Amish centraal. De reis begint in het rustieke hart van Holmes County in de staat Ohio, waar de grootste groep Amish ter wereld woont. Daarna brengen we een bezoek aan de Pennsylvania National Quilt Extravaganza in Oaks, nabij Philadelphia.


Quiltreis Amish County en International Quilt Festival Houston, 21 oktober t/m 1 november 2020

Deze unieke 12-daagse reis combineert de hoogtepunten in Amerika voor elke quiltliefhebber. Eerst ontdekken we de Amish en maken kennis met hun leefwijze en quilttradities. U bent een week te gast in het hart van Holmes County Ohio, waar de tijd lijkt stil te staan en paard en wagen nog het hoofdvervoermiddel is. Deze rust staat in schril contrast met de drukte van de wereldstad Houston. In Houston bezoeken we de grootste quilttentoonstelling ter wereld waar u de keuze heeft uit meer dan 600 workshops! Heeft u even genoeg van het quilten, dan heeft Houston talloze andere attracties, waaronder een aantal mooie musea en het NASA Space Center.


Quiltreis Quiltshow Californië en het wereldwonder Grand Canyon, 21 januari t/m 1 februari 2021

Deze quiltreis combineert een fantastische quiltshow in Californië met de schoonheid van de natuur in het zuidwesten van de Verenigde Staten. Het quiltfestival wordt jaarlijks bezocht door meer dan 42.000 quilters en is daarmee de grootste ten westen van de Rocky Mountains. Behalve het bezichtigen van prachtige quilts, zijn er honderden stands waar de quiltvoorraad bijgevuld kan worden. Er is ook keuze uit een groot aantal workshops. We bezoeken Los Angeles en maken een rondreis door het typische woestijnlandschap langs prachtige nationale parken als Joshua Tree, Death Valley en Grand Canyon.


Quiltreis Spring Paducah QuiltWeek en Amish Country Indiana: 21 april t/m 1 mei 2021

Deze unieke 11-daagse reis combineert twee hoogtepunten in Amerika voor elke quiltliefhebber. Eerst bezoeken we het quilt festival in Paducah, deze week omgedoopt in Quilt City USA. Het hele, anders zo slapende stadje, wordt deze week overspoeld met meer dan 30.000 quilters uit de hele wereld. Het quiltspektakel speelt zich af op meerdere locaties in de stad. Behalve het bezichtigen van prachtige quilts, zijn er honderden stands waar de quiltvoorraad bijgevuld kan worden. Er is keuze uit een groot aantal workshops. Ook het Nationaal Quilt Museum bevindt zich in Paducah.
Daarna ontdekken we de Amish en maken kennis met hun leefwijze en quilttradities. We zijn vijf nachten te gast in het hart van Amish Country in Indiana, waar de tijd lijkt stil te staan en paard en wagen nog het hoofdvervoermiddel is. Indiana heeft de op twee na grootste Amish gemeenschap van de wereld, na Ohio en Pennsylvania.


Quiltshow Toronto, Niagara watervallen en Amish Country Ohio, 8 t/m 20 juni 2021

We beginnen deze 13-daagse reis met de grootste en meest spectaculaire watervallen ter wereld, de Niagara Falls.
In de eerste week staat de quilt- en leefcultuur van de Amish centraal. We logeren in het rustieke hart van Holmes County, Ohio waar de grootste groep Amish ter wereld woont.
Vervolgens brengen we een bezoek aan het leefgebied van de Old Order Mennonites in St. Jacobs, Ontario.
We eindigen de reis in de wereldstad Toronto, de grootste stad van Canada. We bezoeken daar Quilt Canada 2021, een prachtige quiltshow met vele stands en keuze uit een groot aantal workshops.


Op alle reizen, geboekt vanaf 2020, zijn de garantieregeling van STO Garant en de reizigersvoorwaarden van toepassing.