Quiltreizen

Zelf met een groepje naar de Amish in Lancaster County Pennsylvania, Indiana of Holmes County Ohio, eventueel met een Quiltfestival elders in de USA? Meld je dan met je eigen groepje van 4-8 personen aan, dan maken we de reis op maat voor jullie.

Spring Paducah QuiltWeek en Amish Country Indiana26 april t/m 6 mei 2023VOL (reservelijst)
Quilt Show Philadelphia en Amish Country Ohio7 september t/m 18 september 2022Inschrijving mogelijk
Amish Country Ohio en International Quilt Festival Houston26 oktober t/m 6 november 2022Inschrijving mogelijk: nog 2 plekjes op een tweepersoonskamer in Ohio beschikbaar. Of een eenpersoonskamer in Ohio.
Quiltshow Vancouver, Niagara watervallen en Mennonite cultuur, Ontario9 t/m 19 juni 2022Inschrijving mogelijk: nog twee plekjes op een 2-persoonskamer of 1 plekje op eenpersoons kamer

Amish Country Ohio en Quilt Show Philadelphia, 7 september t/m 18 september 2022

In deze 12-daagse reis staat de quilt- en leefcultuur van de Amish centraal. De reis begint in het rustieke hart van Holmes County in de staat Ohio, waar de grootste groep Amish ter wereld woont. Daarna brengen we een bezoek aan de Pennsylvania National Quilt Extravaganza in Oaks, nabij Philadelphia.


Quiltreis Amish County en International Quilt Festival Houston, 26 oktober t/m 6 november 2022

Deze unieke 12-daagse reis combineert de hoogtepunten in Amerika voor elke quiltliefhebber. Eerst ontdekken we de Amish en maken kennis met hun leefwijze en quilttradities. U bent een week te gast in het hart van Holmes County Ohio, waar de tijd lijkt stil te staan en paard en wagen nog het hoofdvervoermiddel is. Deze rust staat in schril contrast met de drukte van de wereldstad Houston. In Houston bezoeken we de grootste quilttentoonstelling ter wereld waar u de keuze heeft uit meer dan 600 workshops! Heeft u even genoeg van het quilten, dan heeft Houston talloze andere attracties, waaronder een aantal mooie musea en het NASA Space Center.


Quiltreis AQS QuiltWeek Paducah en Amish Country Indiana: 26 april t/m 6 mei 2023

Deze unieke 11-daagse reis combineert twee hoogtepunten in Amerika voor elke quiltliefhebber. Eerst bezoeken we het quilt festival in Paducah, deze week omgedoopt in Quilt City USA. Het hele, anders zo slapende stadje, wordt deze week overspoeld met meer dan 30.000 quilters uit de hele wereld. Het quiltspektakel speelt zich af op meerdere locaties in de stad. Behalve het bezichtigen van prachtige quilts, zijn er honderden stands waar de quiltvoorraad bijgevuld kan worden. Er is keuze uit een groot aantal workshops. Ook het Nationaal Quilt Museum bevindt zich in Paducah.
Daarna ontdekken we de Amish en maken kennis met hun leefwijze en quilttradities. We zijn vijf nachten te gast in het hart van Amish Country in Indiana, waar de tijd lijkt stil te staan en paard en wagen nog het hoofdvervoermiddel is. Indiana heeft de op twee na grootste Amish gemeenschap van de wereld, na Ohio en Pennsylvania.


Quiltshow Vancouver, Niagara watervallen en Mennonite cultuur in Ontario, 9 t/m 19 juni 2022

We beginnen deze 11-daagse reis met een bezoek aan het leefgebied van de Old Order Mennonites in St. Jacobs, Ontario, Canada. Vervolgens bezichtigen we de grootste en meest spectaculaire watervallen ter wereld, de Niagara Falls.

We eindigen de reis in de wereldstad Vancouver, helemaal aan de andere kant van Canada. We bezoeken daar Quilt Canada 2022, een prachtige quiltshow met vele stands en keuze uit een groot aantal workshops.

 


Op alle reizen, geboekt vanaf 2020, zijn de garantieregeling van STO Garant en de reizigersvoorwaarden van toepassing.