Tussendoorklusje ?!

3 december 2011

Ach ja, zo’n 800 sterretjes zijn er nodig voor de remake van een antieke Nederlandse quilt. Gewoon verstand op nul, blik op oneindig en dan lekker kletsen op de bee. Ondertussen kijken wat er zoal is gedaan de afgelopen tijd. Verder nog aan iets bezig? “Jazeker, maar verder niets meegenomen want dit is een TUSSENDOORKLUSJE”
O, ehhh, ok.
Wat kwam er verder zoal ter tafel:

Loretta had haar rood/zwarte wandquilt af: gequilt op de naaimachine en goed gelukt zeg! Ook lekker bezig met een kleed voor het jongste kleinkind: gezellige speeltaferelen met rood, blauw en geel: veel te te tellen en te benoemen  voor een kind wat opgroeit! Voor de Kerst een wandkleed wat Wendy Vosters heeft gepubliceerd in haar Patronenpost van vorig jaar.

Louise appliqueerd lekker relaxed verder: niet te snel, ze heeft nu al heimwee naar deze quilt. En kijk ook eens naar de achterkant:ohhhh!
Marian heeft een hele stapel meegenomen: SURPRISE!!!
 Enorm, wat een werklust!!! En nu maar lekker rijgen en quilten… Tussendoor nog een quilt aan het maken voor een kleinkind op komst, heerlijk zo’n oma!

Joke is gevallen voor Dear Jane, nooit gedacht, toch gevallen….én druk met haar nine-patch project voor de Lappenkampers:
Laurenda naait vlijtig verder aan haar Dutch Stars:
Sonja is heerlijk op tijd voor de Kerstdagen:

 En dan haar blauwe draaiende sterren:

Mea heeft de Friendship Star helemaal klaar met wat hulp van Hestia die alles heeft doorgequilt.
En nu is de beurt aan haar ander top: kijk eens wat een mooie achterkant….

Één reactie op “Tussendoorklusje ?!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.