Snowball Quilt (4)

27 mei 2021

Voor de achterkant kies ik een prachtige bijpassende French General stof en maak ik een berekening.

De top is aardig groot maar ik wil ook graag een brede afwerkbies dus extra ruimte nodig voor de longarmer. Vanwege Covid-19 duren de stofleveringen wereldwijd veel langer als we gewend zijn, dus de top mag een poosje rusten in afwachting van de achterkantstof 🙂

Ik naai meters stof aan elkaar tot de gewenste lengte

en strijk de naden open.

Na het strijken zitten er toch nog vervelende plooien in; in spuit de knepen in met strijkspray en na het opdrogen kan ik die er in een ommezien uitstrijken. Mooi zo: alles kan op de post naar Anne Lillholm!

Daarna maak ik de afwerkbiezen alvast aan elkaar en wacht ik af…

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *