Smeltend garen…

3 februari 2012

Wietske maakte een blokkenboek met een Matruska voorop geappliqueerd. Voor de sproetjes mooie Franse knoopjes genaaid en dan nog even strijken…ai STINKEN! Per ongeluk geen katoenen garen gebruikt:mooie platte sproetjes nu dus!!!

 Nel is nog druk bezig met de hexagonnen: de tweede serie in een andere kleur nu.
 Lenie maakt een grappig poezenquiltje voor een nicht (let even op de losse staartjes!) en vraagt zich af welke stof nou toch op de achterkant moet komen: poezenpootjes of de gezellige muizen?!
 Jeanne heeft een oud sigarendoosje mee met haar naaispulletjes. Een show-en-tell  van mooie en aparte doosjes en tasjes moeten we echt nog eens doen!
 Henny is druk bezig met het maken van applicaties voor een blokkenboek in Japanse sfeer: een goed begin is het halve werk!
 Nel gaat rustig verder met haar kleine gevouwen vierkantjes van soepele repen glanzende stof!
 Neeltje werkt aan de geborduurde en gepatchte Adventskalender die op een andere club gemaakt gaat worden. Ze borduurt op prachtig grijs linnen met warm rood garen.
Wietske maakt een Kerstquilt met geborduurde elementen.
Berna heeft allerlei Japanse boeken met patronen mee om inspiratie uit op te doen voor een nieuwe quilt. De jongste quilter van het huis is vandaag ook even aanwezig om lapjes te aaien en houd haar gezelschap.

eacties op “Smeltend garen…

  1. Bravo to every one Laura it so beautiful I love the cats and all these technic… Greeting to Berna (I have to send you a special thanks for her…) Have a nice day and thanks to share all these with us!!! Doei, claude

  2. Wat een gezelligheid!!! En wat een mooie dingen worden er toch gemaakt! Succes vooral ook voor de jongste quiltster… ;))
    Omringd met zoveel ervaring kan het vast niet missen dat dat wel goed gaat komen……
    Fijn weekend!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.