sampler geregen, he he

29 december 2011

Jaren geleden maakte ik deze sampler voor de cursus “sampler op de naaimachine”,vanuit het cursus boek én met toestemming van Hanne Vibeke de Koning-Stapel, van wie ik ook de lessen heb gekregen. Een heerlijk project en ik hield er nog een stapel blokken aan over. Wat te doen? De grote sampler is hoofdzakelijk blauw/geel geworden en het kleine zusje een meer groene versie:
vanmiddag is ze gesandwiched en in de naad doorgestikt. Binnenkort ga ik proberen om haar op de nieuwe Sashiko Quiltmachine door te stikken, spannend!!!

eacties op “sampler geregen, he he

  1. Schitterend je grote blauw gele quilt! Ik heb hem in iets andere kleuren gemaakt. De compasrozen op de hoeken zijn bij mij niet gelukt en heb ze vervangen door andere blokken. Zo is elke quilt anders.
    Succes met je diamondquilt
    Marjan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *