Perfectie is saai

30 januari 2012

Gelbrich is druk aan het naaien met haar kompassen: voor de beddequilt van haar oudste zoon. De bontgekleurde versie komt in het centrum, de andere kleuren op de hoeken. Het schiet heerlijk op!

Thea heeft een kattenquilt voor haar kleinzoon gemaakt: het viel in erg goede aarde! De poes werd direct omarmd door de éénjarige!
Wilma werkt aan haar eigen ontwerp voor een quilt die bestemd is voor haar dochter. Wat een beauty’s worden het! Te bedenken dat het dit jaar af zal moeten komen…

Edith (applicatietop links) en Ineke (Star of Friendship rechts) hebben ernaar toe gewerkt om een top af te krijgen: we gaan afspreken om ze gezamenlijk te rijgen na de volgende bee. Heerlijk om weer een stapje verder te zijn!
 
 
 
 Jacomina heeft de lente in het hoofd en is druk aan het quilten geslagen met het Springpannel van Nancy Halvorsen.
 Jeanet is druk aan het borduren geslagen: rood op ecru voor de Scandinavian Christmas (een slimme meid is op de toekomst voorbereid). De andere twee blokjes zijn al verwerkt in een Affo: wat een grappige vriendinnen en kijk eens naar de tuinvrouw van achteren gezien…

eacties op “Perfectie is saai

 1. Hallo Laura, mag ik vragen waar een van je quiltcollega’s dat poezen patroon heeft gevonden ???

  Ik vind hem vreselijk leuk en wil hem graag maken voor een vriendin die absoluut een “kattengek” is

  Kind regards, Anneke
  alias Frau Anntje.

 2. beste anneke, ik ben de maakster van t quiltje voor mijn kleinzoon Jonathan, met daarop zijn twee poezen;het is een vrije versie, nav een quilt in het boek”honden en katten”van lynette anderson en gemaakt met vliesofix;voor mij was het een experiment maar goed geslaagd,met groetjes thea k-s

 3. Hello Laura, do you have the pattern for Edith’s applique flowers? I love those blocks she has made. I would like to make that quilt, the applique looks beautiful and she has used very nice fabrics. Kind regards, Ann ~ Australia.

  • Hello Ann,

   The pattern you like is from the book of Rosemary Makhan: Rose Sampler Supreme. It is out of print, but maybe you can loan it from a friend or buy secondhand by the internet.

   Have a nice day,
   Laura

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.