Pauwenquilt uit Ohio!

27 september 2016

laura-11laura-12In mijn koffer zit een ‘slurpzak” mét quilt…

Vacuümzak open, quilt eruit…

laura-17Whauw!!!

laura-16laura-15Wat een mooie quilt!

Supermooie steekjes en wat houd ik van pauwen…

laura-13Eén van de laatste quilts die Mary in voorraad heeft; ze gaat einde van het jaar stoppen met haar quiltzaak, voor mij een goede reden NU een quilt van haar mee te nemen voor de slaapkamer in ons nieuwe huis.

laura-14Heel blij ben ik met deze P*R*A*C*H*T*I*G*E herinnering aan mijn reizen en aan Mary!

eacties op “Pauwenquilt uit Ohio!

  1. Oh Laura, wat prachtig! Begrijpelijk dat Mary gaat stoppen gezien haar leeftijd maar wel jammer dat jij de mooie quilts van Mary en haar bijzondere manier van wonen niet meer met nieuwe reizigers kan delen. Ook ik ben blij dat ik een herinnering aan Mary heb in de vorm van een gesigneerde quilt, een kostbaar bezit waar ik nog dagelijks van geniet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *