Op Zwitserse chocolade werken gaat heel erg goed!

14 oktober 2016

p1060088We beginnen de les met verrukkelijke chocolaatjes uit Zwitserland: kunnen we heel goed op werken!

p1060069Dan gaan we meegebracht werk bekijken: Clara heeft haar best gedaan!

p1060071p1060070Haar borderstripe is één gatenkaas, en ze mist eigenlijk nog één driehoek…dat wordt stukjes aan elkaar zetten!

Nog even de vraag wat er om het centrum kan: het gaat de groene stof worden.

p1060073Dineke heeft lang nagedacht en dit wordt het dan: mooi mooi!

p1060074

Het laken wordt weer zorgvuldig opgevouwen…

p1060075Sjoukje haar bloementuin: wat dansen de bloemen elegant over de tere stoffen!

p1060076Rond het centrale deel gaan bloemen geappliqueerd worden, bijzonder.

p1060077p1060078Betty kon niet stoppen en gaat voor kleurrijk! Batik is haar grote liefde, dus daar moet wat mee gebeuren; we veranderen de rand ietsjes zodat er wat meer stabiliteit ontstaat en de dansende kleurtjes mooier uitkomen.

p1060080Hoe gaat de Card-Trick er nu uitzien?

Kiezen, best moeilijk!

p1060079p1060081Stof ter tafel en afwegen maar…

p1060082Heel geconcentreerd wordt er gesneden,

p1060083formules herhaald voor naadtoeslagen voor driehoeken

p1060084en dan wordt het blok daadwerkelijk in patroon gelegd.

p1060086p1060087Ja, zo gaat het goed!

p1060085De laatste Card erin en met een snijd-truc komt er wat moois tevoorschijn….

maar dat laten we een volgende keer zien!

Één reactie op “Op Zwitserse chocolade werken gaat heel erg goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *