“Op zoek naar Antwoorden”: deel 2 van De herberg op Eagle Hill

4 juli 2019

Heerlijk verder lezen…

Het liefdesleven van Bethany Schrock is ontspoord, haar geloof hangt aan een zijden draad en de hete zomerdagen worden gevuld met het aanpakken van de rommel in het huis van vijf oudere Amish-zussen. Ze weet niet wat ze wil met haar leven. Maar wat Bethany wel weet, is dat ze het niet zal vinden in Stoney Ridge.

Dan haalt een nieuwe gast die in het Arendsnest verblijft haar over om vrijwilligerswerk te gaan doen voor een gemeenschappelijk project voor minderbedeelden. Hoewel Bethany er in eerste instantie weinig voor voelt, hervindt ze toch langzaam haar vreugde en voldoening. En dan is daar nog de aantrekkelijke, maar onmogelijke Jimmy Fisher die haar aandacht probeert te trekken met zijn knipogen en trucs.

Als iemand uit haar verleden opnieuw haar leven binnenwandelt, moet Bethany voor zichzelf een antwoord geven op de vraag: Wat betekent het verleden voor de toekomst?

—–

Bestsellerauteur Suzanne Woods Fisher maakt ons opnieuw deelgenoot van haar kenmerkende wendingen en gevoelige nuances in dit heerlijke en uitdagende bezoek aan de ruige gemeenschap van Stoney Ridge.

 

Dit bericht is gepost in amish.

eacties op ““Op zoek naar Antwoorden”: deel 2 van De herberg op Eagle Hill

  1. Dag Laura,

    Heb jij van deel 1 en 2 de ISBN nummers? Bij Boil.com staan ze niet….
    Lijkt me leuk om dit te lezen.

    Hartelijke groet
    Janni Millenaar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *