Op weg naar Houston

30 oktober 2011

We zijn zaterdagavond te gast bij Sally en Melvin Esh. Ze heeft voor ons een heerlijk diner gekookt: zelfgebakken witbrood, boter, ingemaakt fruit, appelmoes, aardappelpuree, doperwtjes, meatloaf, chickendumplings met saus. En als klap op de vuurpijl een verrukkelijk dessert: chocoladecake met pindakaassaus én crispy vanillepudding with cream. Mmmmmm. We zitten vol tot het gaatje! Het is lekker warm in de keuken waar we eten: de kolenkachel werkt op volle kracht! En natuurlijk geeft ook de gaslamp warmte. Vanwege de sneeuwstorm waren ze bang dat we niet kwamen. Ook de Amish zijn heel verrast over de vroege sneeuw. Maar onze Amish vriend Jake had het al voorzien: een echte boer let op het weer!

Sally heeft gekookt uit het kookboekje van haar moeder Katie. Natuurlijk nemen we dat mee naar huis! Ook kopen we wat potholders die Sally en haar dochters zelf naaien.
Thuis nemen we afscheid van onze gastvrije Bed-and-Breakfast eigenaren. We zitten gezellig in de kamer met de haard aan, kletsen, drinken thee/koffie en lachen heel wat af!
Nu zijn we reisvaardig: we gaan terug naar Philadelphia en hopen nog wat tijd over te hebben (als de weg en het weer het toelaat) om de Independence Hall te bezoeken. De wegen hier zijn sneeuwvrij, we verwachten dat ook het vliegtuig ons op tijd naar Houston brengen zal!

eacties op “Op weg naar Houston

  1. wat jammer dat jullie alweer door moeten, Heel,heel veel plezier in Houston. Weer een heel ander weertype! Hmm dat eten, ik kan het haast proeven. Juud

  2. Wat een leuke verhalen, zo zijn we er toch een beetje bij en natuurlijk verwacht ik nog veel meer van Janny, Ria en Leny te horen op de grote bee. Hoop dat jullie goed weggekomen zijn en inmiddels misschien wel in Houston. Heel veel plezier daar! Groetjes, Clara

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.