Ohio: there we come!

8 augustus 2011

Zondagmorgen op weg gegaan naar de USA. Er zit een cursistenreis naar de Amish in Ohio in de pen en we willen ons goed voorbereiden.
Nog even een lekkere kop chocolademelk op Schiphol drinken en intussen de eerste steken aan een borduur werkje gedaan: makkelijk mee te nemen in het vliegtuig. Voor het eerst in al de jaren dat ik vlieg maakt een stewardess tijdens de vlucht een opmerking over mijn schaartje. Dit schaartje heeft “benen” van minder dan 6 centimeter en volgens de regels van KLM is dat geoorloofd. Stel dat de security toch mijn schaartje in zou nemen, dan heb ik altijd een andere oplossing achter de hand :-). Vorig jaar hadden we een hele pinnige stewardess die eigenlijk liever niet zag dat we naaiden want “de naald zou mogelijk andere mensen kunnen beschadigen”.
Na aankomst in New York City zijn we nog even lekker een eindje gaan lopen. Onderweg kwamen we een hele bijzondere jurk tegen:
het leek wel het shell patroon wat we hebben gezien op de bedgordijnen tijdens de tentoonstelling in mei 2010 in het Victoria en Albert Museum in London. Nog even van dichtbij kijken hoor: wat grappig! Allemaal rondjes van verschillende papiersoorten die samen een jurk zijn geworden! Het is een lokkertje in de etalage van een winkel die allerlei soorten en kleuren papier levert!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.