Ohio 2017-3

22 juni 2017

Laura (1)Voor wie wil begint de dag vandaag met heel langzaam gekookte havermout, vol met blue berries en Maple sirup, ohhhhh mmmmmm…….

We halen drie Amish dames op en gaan naar onze eerste quiltwinkel vandaag

Dieta (1)en wat zien we staan? Hoe toepasselijk als je oudste kleinkind jarig is 🙂

Dieta (2)In deze winkel verkopen ze ook Candy Bouquets: zou hier ook Avondvierdaagse bestaan soms?!

Dieta (4)We bekijken zo’n stugge mannenbroek met klep van dichtbij: hoe zit dat nu in elkaar?

Laura (14)De twee gezusters rusten bij Lehman’s even uit en bekijken een filmpje over de Amish; meteen in het eerste shot is een cousin te zien, ze lachen er heel hard om en willen de hele film af kijken want wie weet…ha ha ha!

Laura (29)Het is een prachtige dag om samen op pad te zijn, zo’n 25 graden, minder heet als in Nederland.

Laura (20)Laura (21)Mary Swartzentruber laat ons foto’s zien van de auction afgelopen mei, toen ze alles uit haar Quilt Business heeft verkocht. In één dag alle quilts, tops, wallhangers, dolls etc aan de man gebracht door een professionele auctioneer in een grote tent naast het huis.

Laura (28)Als alle dames weer naar huis gebracht zijn gaan ook wij naar huis.

Laura (31)Henk en ik brengen nog een avondvisite aan een Amish echtpaar die ons graag hun nieuwe huis wil laten zien en afspraken willen maken om langs te komen in Nederland: bijzonder!

Dit bericht is gepost in amish.

eacties op “Ohio 2017-3

  1. Wat zitten de dametjes prachtig naast elkaar, en wat leuk dat jullie bezoek gaan krijgen in jullie nieuwe huis. Iets om naar uit te kijken.

    Groetjes Ria☀️☀️??

  2. Heerlijk weer van deze achterhoofdjes te zien (Fannie en Elma?). Ik krijg toch best wel weer een beetje heimwee bij het zien van alle foto’s. Heel fijn dat Mary alle quilts en zo heeft kunnen verkopen en wat leuk dat jullie bezoek daar vandaan kunnen verwachten.
    Groetjes, Marian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *