Nagenieten en meegenieten!

19 juni 2016

eacties op “Nagenieten en meegenieten!

 1. Heerlijk om dit allemaal te kunnen zien! Ik ben een paar jaar geleden geweest, maar heb het toen helemaal verkeerd gedaan. Was namelijk met mijn man, die niet of nauwelijks geïnteresseerd is in quilts. Wat ik maak waardeert hij wel, maar dan is het ook genoeg. Hij zette mij ’s morgens bij een locatie neer en dan moest ik hem maar bellen als ik ergens opgehaald wilde worden. Nu is dat, als je daar bent zonder eigen vervoermiddel nog niet zo eenvoudig. Maar, ook al had ik nog niet de helft gezien, toch wel genoten. Dank je wel voor de video!

 2. Bedankt Laura !
  Ben er ( volgens mij 4 jaar geleden ) ook een keer geweest , heel speciaal zo’n tocht langs al die kerkjes.
  Begint al weer te kriebelen om weer
  aan iets te beginnen………..
  Groet ,
  Marja vanuit de Lofoten ( Noorwegen )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *