Merry, Merry Snowman (5)

12 januari 2022

Neusjes zijn besteld (Funny Button); zo grappig deze knoopjes 🙂

Een pakje knoopjes voor de afwerking had ik al heel lang in thuis liggen: oogjes, sjaaltjesknoopjes etc.

Na een avondje naaien zit alles gezellig op de quilt!

De quilt wordt ruim afgesneden, want ik wil graag een brede afwerkbies om de quilt.

Op een stukje oude sandwich probeer ik uit of het klopt wat ik in mijn hoofd heb; ik wil de bies aan de achterkant aannaaien en dan op de voorzijde van de quilt aanstikken (omwille van de tijd). Een dingetje want eigenlijk vind ik dat vre-se-lijk lastig om netjes te doen, maar na een paar ByAnnie tassen denk ik toch dat het wel lukken gaat.

En ja, dat is zo 🙂 Dit proefstukje ga ik zeker bewaren!!

En dus gaat het nu voor het ‘echie’ en ben ik tevreden met het resultaat.

Het naaimachinevoetje wat ik hier gebruik is het ‘omgekeerde’ voetje D van Husqvarna Viking; werkt superfijn voor dit werk! Te bestellen onder nummer 412 784245 bij de Husqvarna Viking dealer (doorstikvoet met linker geleiding).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *