“Lekker in zijn hoesje”

3 maart 2012

De quiltende zussen Mea en Marian waren op Texel en hebben daar ooit een Quiltmania gekocht met het linkerpatroon erin: “compleet verliefd zijn we op het Bear’s Paw patroon!” Marian maakt het in geel met geel/bruin hartje en allerlei soorten witten ertussen.
Mea heeft blauw met een klein rood hartje. Alles met de hand want “mijn  naaimachientje heeft het niet graag koud en zit lekker in zijn hoesje!” Ooit een betere smoes gehoord om niet te hoeven naaimachinenaaien?!
 Weer een blokje klaar met een prachtige applicatie! Klasse Louise! We zien uit naar een volgend blok.

Ineke heeft een stoere jongensquilt uitgekozen voor haar kleinzoon. Er wordt in geborduurd tussen de patchwork- en applicatieblokken door. Hieronder het plaatje uit het boek:

Joke heeft vorig jaar een opdracht meegekregen van “de Lappenkampers”: iets met ninepatch. Ze is nu druk aan het doorpitten en hoopt dat binnen twee maanden afgerond te hebben: wat een tempo en zo mooi met het rode garen!
 Sonja heeft energie voor tien en is begonnen aan Bright Beginning van Jacqueline de Jonge. De eerste boog is klaar en smaakt naar meer! Nu moet er achtergrondstof uitgekozen worden, heerlijk werk! A.s. vrijdag en zaterdag geeft Jacqueline cursussen bij ons in het atelier, we hebben er zin in!

Één reactie op ““Lekker in zijn hoesje”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.