De Indiana Amish; Wanda E. Brunstetter

24 maart 2015

 

Broze belofte is het eerste deel in de nieuwe serie van Wanda E. Brunstetter: De Indiana Amish.

boek_large_p_533e0c14a8aca0.58508446

Een gezellig weekendje weg loopt voor acht Amish vrienden uit op een nachtmerrie als een vrachtwagen hun busje van de weg afstoot. De jonge Loraine komt ervanaf met wat blauwe plekken, maar haar vriend Wayne belandt in een rolstoel. Tot Loraines schrik wil Wayne niet meer met haar trouwen.Hij vindt dat hij door zijn handicap geen goede echtgenoot voor haar kan zijn.

Loraine vindt het moeilijk om zijn keuze te begrijpen en is verdrietig dat hij haar afwijst. Ze vindt troost bij Jake, haar vroegere vriend die haar in eerste instantie had achtergelaten om zijn geluk te beproeven in de Englische wereld, maar nu is teruggekeerd en om haar hand vraagt. Aan welke man zal Loraine haar trouw beloven?

——————————————————————————–

Krachtig gebed is het tweede deel in Wanda E. Brunstetters serie De Indiana Amish. Deze roman is een los te lezen vervolg op Broze belofte.

boek_large_p_54b483f2514f92.22994664

Als haar vriend Timothy overlijdt na een ernstig auto-ongeluk keert Katie, geplaagd door depressies en paniekaanvallen, terug naar de Amish gemeenschap in Indiana. Freeman Bontrager, die al een oogje op Katie heeft sinds hun schooltijd, is blij dat Katie weer thuis is en hij lijkt ieder excuus aan te pakken om bij haar in de buurt te zijn. Wanneer Katie plotseling een geheimzinnig pakket voor haar deur vindt, wordt Freemans trouw op de proef gesteld en staat hij voor een lastige keuze…

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *