“Klap klap klap voor m’n middentje!”

5 december 2011

JAAAAA kijk eens wat een mooi middentje! Maar liefst 12 puntjes bij elkaar en geen holletje in het midden, pfffft! Wat kan je toch blij worden van zoiets kleins en toch groots!
Een kerstgeschenk voor een Australische vriendin: je zult het maar in je brievenbus vinden… Met een handtekening erbij van de maakster: als dat niet in de smaak valt!

Crazy Nines van Aboriginal Stoffen met ook een beetje van haarzelf! Stapels liggen er ook nog thuis te wachten, het gaat een heerlijk grote quilt worden, wij wachten af….
 Stack-n-wack van het Great Barrier Reef: welke stoffen zullen we erbij doen? De koraalrode en de frisgroene lijken wel erg goed erbij te passen!
Een Baltimore Hart in de maak: lekker biasband maken en blaadjes in allerlei diktes: heerlijk werkje!

Wat zijn de rondfladderende strikjes toch uitstekend gelukt! Nog even een eindspurt en de finish is bereikt! Kom op meid: je kunt het!!!

Poezen: zoals zoveel quilters ze graag in huis hebben. Niet te snel gaan, want eigenlijk is dit een vakantiewerkje. Ach ja, zo’n bee is ook net vakantie! We drinken Sinterklaasthee en hebben heerlijk zelfgebakken lekkers van één van de bee-meisjes: oh wat zijn we zoet!
Een groep jongeren heeft een groot geschenk gehad en samen is onderstaande quilt gemaakt om te bedanken: isn’t it lovely?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *