“Ik houd nooit iets geheim”

7 januari 2012

Klopt Sonja: je laat ons altijd alles zien waarmee je bezig bent, zo heerlijk! Vanochtend rukte ze deze nieuwe quilt van haar bed af. Ooit bij mij geleerd in 10 lessen, steeds een ander patroon en samen een hele quilt. Patroon is een omgerekend naar centimeters patroon “Eureka” in 4 verschillende maten en Liesbeth van der Hilst heeft hem doorgestikt op de longarmmachine met gemêleerd garen, wat mooi!!!
Het bijpassende etiket heeft zij ook geleverd, service van de zaak!

Mea is druk aan het quilten. Al lang voor het vingerhoedjesvirus toesloeg had ze de lap klaar: een soort van trendwatcher, die Mea…

Joke is met de Morell-quilt bezig: een prachtig patroon van het American Folk Art Museum wat je bij Petra Prins kan bestellen als BOM. Ieniemienie stukjes, maar zo mooi genaaid (en gestreken 🙂

Het eerste project ooit van Ineke op de naaimachine en nu  aan de beurt om gequilt te worden. Allemaal 4-, 6 en 9 patches, lekker crazy gesneden in zwart/wit en vastgenaaid met veelkleurige biezen. En kijk eens wat een geweldige achterkantstof!!!
Je kan wel zien waar Ineke de laatste jaren naar toe is geweest op vakantie…
 Priegel de priegel, waar horen die kleine steekjes nu op thuis?

Op de achterkant van de applicatieblokken van Louise natuurlijk! Weer een aantal af, nog even en alle blokken zijn gedaan. Wat jammer nou, gelukkig zit er nog een prachtige rand om het geheel: wordt vervolgd.

eacties op ““Ik houd nooit iets geheim”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *