Ik ga op vakantie en neem mee…deel 4

3 augustus 2011

 Een heel oude sampler mag ook mee op vakantie. Op de tweede cursus bij Joop Smits maakte ik deze sampler, uitgaande van een prachtige randenstof van Jinny Beijer, waar ik allerlei stoffen bij verzamelde in de kleurgroepen groen, blauw en bruin. Alles in verschillende nuances. De sandwich ligt al een poos te wachten en in de blote vlakken zijn al een aantal druiventrossen gequilt: het is een sampler met Bijbelse motieven en een druiventros is daar prachtig bij als motief en symbool. Alle driehoekige buitenstukken zijn deze vakantie gequilt, één border en van de andere applicatieborder de helft. Al eerder heeft een cursist een stukje gedaan, en nu wordt het steeds mooier!!!
Lekker met de nieuwe zilveren vingerhoed én natuurlijk de duimvingerhoed van Ted Storm! Aunt Becky en de naaldentrekker zijn ideaal! Natuurlijk werkt de wollen vulling ook erg mee.
 

Een schilpadspeldenkussentje in de maakbij S: wat een leukerdje hé!
En natuurlijk maken we ook een quilt uitje! Eén van ons valt op een prachtig beeld in de etalage van een galerie, natuurlijk dicht, helaas. Gebeld en later opgehaald: onze Marietje!

Af en toe, héél af en toe, moeten we zelf in de keuken staan, omdat de kok andere bezigheden heeft:

eacties op “Ik ga op vakantie en neem mee…deel 4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *