“Hij komt, hij komt…”

12 november 2011

die lieve goede Sint!”
Het Sinterklaasquiltje, wat Berna jaren geleden voor mij maakte van een patroon van Wendy Vosters mag weer voor het raam hangen! Wat een leuk quiltje is dit toch!

Een simpel maar o zo leuk patroon uit Amsterdam. Laurenda is per trein gekomen en heeft nog wat kilometertjes voor de boeg en dan is dit werkje wel erg handig!

Louise is bezig met haar appliqué plus borduren: wat een heldere blokken worden dat! Nog 9 blokjes te gaan en nu heeft ze al heimwee naar het maakproces.

Sonja heeft 2 patronen samengevoegd en voor haar dochter een kerstkaartenhanger genaaid. De kerstman heeft een echte baard:

De Kerststal is bijna af: nog even het gouden schijnsel en de leidsels afwerken.
Bollen en Ballen: wat is Betty druk geweest! Alles is klaar voor het grote naai- en snijwerk!
Lekker snijden voor een kerstkleed wat op tafel komt te liggen: alle punten uit randenstof, wat een mooi effect.
Middendeel voor een randenquilt uit het boek Quilting the Garden: Joke kan wel erg snel werken!!! De rand zal o.a. bestaan uit gesigneerde blokken: het betreft een bedankquilt .
Sophie heeft een kattenquilt gemaakt: “Stairway to Heaven”. Vanmiddag hebben we deze geplakt op een prachtige donkere katoenen vulling. Nu kan er machinaal doorgestikt worden zonder lastige rijgdraden.

eacties op ““Hij komt, hij komt…”

  1. Wat staan er prachtige quilts op je blog. De Sint en oh, die zwarte blokken met de felle applicatie wat is dat prachtig. En ook de kerststal, ik heb het boek ook, maar ben nog niet verder gekomen dan het quiltje met de engelen. Ik wil nog zoveel!!!
    Heel mooi allemaal.
    Groetjes Marianne

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.