Hickory Hollow serie van Beverly Lewis

27 december 2013

Een poosje geleden verscheen dit boek over de Amish (zie logje op 25 juni j.l.).

Afgelopen mei is het tweede deel verschenen:

De 27-jarige Joanna Kurtz heeft veel bruiloften meegemaakt, maar nooit een als de bruid zelf. Ze droomt ervan schrijfster te worden, maar zoiets is ongehoord in de Lancaster County gemeenschap. Haar verhalen zijn niet haar enige geheim. Ze heeft een beau, Eben, die haar van veraf het hof maakt. Zelfs haar zusje Cora, die zelf aanbidders in overvloed heeft, weet er niets van. Het is maar de vraag of ze ooit samen zullen zijn, want Eben moet de boerderij van zijn ouders in Indiana overnemen.

En nu verscheen het derde deel:

http://www.kok.nl/media/catalog/product/cache/22/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/h/i/hickory_hollow_3_de_beschermelinge_isbn_9789088652998_1_1386457383.jpg

Lerares Jodi Winfield vindt tijdens het hardlopen een meisje langs de kant van de weg. Ze heeft alleen ondergoed aan en er lopen dikke tranen over haar wangen. Jodi neemt de peuter mee naar huis met het plan uit te zoeken, waar de kleine meid vandaan komt. Terwijl de dagen voorbijvliegen raakt Jodi steeds meer gehecht aan het meisje, maar ze heeft nog altijd geen idee wie ze is. Op een dag komt Jodi onverwacht bij de Amish in Hickory Hollow terecht. Zal ze bij hen antwoorden vinden?

Deze romans spelen zich af in het gebied in Pennsylvania waar ook de eerste boeken van Beverly Lewis zich afspelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.