Heerlijk om te quilten!

31 maart 2012

Zonnige zonnetjes voor Marieke: wat een prachtige blokken Wilma! Héél misschien mogen we wel meehelpen te rijgen, er zit een soort van deadline op het project en vele handen maken licht werk! Daarna lekker quilten, maar hoe? Iemand suggereert om langs de randen te quilten dan komen de rondingen mooi omhoof. Is waar, maar wat er dan gezegd wordt kunnen we niet gaan herhalen. Of alleen heel zachtjes… **t**i**e**t**e**n**q**u**i**l**t**. Tja, als er een paar dames afwezig zijn gebeuren er hele rare dingen….
 Daniëla kan wel veel laten zien, maar niet voor de camera, het betreft een geheim project en is toch zoooo mooi! Bovenstaande kopjeswarmer heeft ze gemaakt op het verjaardagsfeest van een quiltvriendin, enig!
 Gelbrich ziet er ook naar uit om bovenstaand project te quilten, maar eerst de top afmaken. Allerlei suggesties vliegen over de tafel, iedereen doet mee met het denkproces, we zijn erg benieuwd hoe we de top volgende keer terug zullen zien!

Jeanet is toe aan de laatste rand van haar quilt: eerst even de rand optekenen. Komt natuurlijk niet uit, dus we geven instructie over het gebruik van een quiltsjabloon en passen het direct toe. Deze quilt zal volgende keer wel af zijn, toch?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.