Dinsdag bee’s

7 juni 2011

Vanochtend een gezellige bee gehad! Eén van de dames heeft een abonnement op een Frans Country quilttijdschrift en had dat vorige keer aan mij uitgeleend. Daaruit heb ik een klein cadeautje/quiltje voor mijn man gemaakt.
Eén van de dames had thuis geëxperimenteerd met een druktechniek: verf op vliesofix en dan afstrijken. Een heel mooi miniquiltje met klaprozen is het resultaat geworden!
Een prachtige hand-sampler kwam voorbij! De top is klaar: zelfs de kleine minibiesjes zijn er met de hand tussen genaaid… Nu kunnen de verenkransjes die ze heeft uitgekozen erop getekend worden, de borders eraan genaaid en dan kan er geregen worden.

Achterkanten van quilts kunnen erg interessant zijn! Wanneer je speciale stof voor de bovenkant hebt gebruikt en geen resten wilt overhouden: naai alles aan elkaar en je hebt de perfecte achterkant die helemaal matcht bij je top!

En hoe ziet de voorkant eruit van de linkerachterkant?

Tot slot: we kregen een erfenis. Twaalf gekregen spiderweb blokken wat doe je daarmee? Eerst blocken, dan twee stoffen erbij uitzoeken, top naaien en dan laten doorstikken door één van de quilters: een prachtige quilt voor een goed doel is het resultaat!

Één reactie op “Dinsdag bee’s

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.