Diamonds are forever

5 januari 2012

Wat een pret weer vanavond op de lancaster Club en wat een mooie blokjes! Ons nieuwe lid had een zoemend hoofd maar heeft dapper standgehouden!
Wat kwam er zoal ter tafel:

 Berna is druk bezig de tussenbanen en tussendiamantjes in rijen eraan te naaien. Het heeft wat moeite gekost om de juiste kleur te kiezen, maar uiteindelijk zijn de boerenzakdoeken verknipt en gebruikt: klasse!

Elsbeth is helemaal in de naaimodus en naaide er maar liefst TWEE af vanavond: tadaa!!!

Sophie is tijdens het blokjes naaien begonnen met rijen aan elkaar te zetten: dat stimuleert enorm! Wel opletten met al die kletsende meiden om je heen, voor je het weet…
 Marjoke is vandaag gestart met de Lancaster Diamond en heeft meteen al een stapel stof meegenomen waarvan ze dacht dat die misschien weleens mee zouden kunnen gaan doen in de quilt…of niet natuurlijk! Wij wachten met spanning af of de Diamonds de kerstballenverslaving kan verdrijven.
 Ze is meteen druk aan de gang gegaan en al aan het naaien geslagen (zou dit een garantie zijn voor de toekomst?)
 Joke en Laura hadden er de afgelopen weken zin in: oogsttijd soms?
Margreet had ook last van de kerstballenverslaving, maar die tijd ligt achter haar. Het wordt weer lichter buiten: Diamond-time!
 Adri heeft een inhaalslag gemaakt:wat jammer nou dat ik van al die blokken vergeten ben een foto te maken. Maar geloof me: het zijn er heel wat! Er ligt al weer een nieuw blokje klaar waar aan genaaid wordt!

eacties op “Diamonds are forever

  1. All of the Lancaster Diamond quilts are beautiful. The red/white/black quilt by Berna (?) is simply stunning. I never would have thought of using those colors. Now, I might have to try!

  2. Hallo Ida,
    Bedankt voor het compliment. Het is per ongeluk geboren, ik dacht zwart/wit is makkelijk maar dat is dus niet zo.
    Berna(?) staat voor de Berna die helpt in het atelier als Laura er niet is samen met Joke.
    Berna Verb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *