De Quiltster van de Amish

31 december 2018

Linda Mueller leeft een overzichtelijk, onbewogen bestaan, en is er tevreden mee om haar tijd te verdelen tussen het maken van de mooie quilts waar ze om bekend staat, en het werken bij een Englische stoffenwinkel.

Linda is overdreven idealistisch en heeft daarom nog nooit een man gevonden die ze de moeite waard vond om mee te trouwen- tot ze Isaac Mast ontmoet. Hij is een nieuwkomer in Lancaster County en een getalenteerd schilder. Terwijl ze door hun respectievelijke vaardigheden nader tot elkaar komen, wordt Linda aangetrokken tot Isaacs vriendelijke manier van doen, zijn nederige houding en intrigerende persoonlijkheid, en al snel beginnen de naden van haar zorgvuldig geconstrueerde wereld los te raken.
Met Isaacs hulp onderzoekt ze het verhaal van haar overleden grootmoeder, ook een getalenteerd kunstenaar. Maar wanneer een verbijsterende waarheid aan het licht komt, moet Linda een belangrijke beslissing nemen. Eén die elke hoop op een toekomst met Isaac kan verwoesten. Zullen hun dromen van een leven samen volledig ontrafelen? Of kan ze een manier vinden om hun leven weer aan elkaar te naaien?

 

Dit is deel vijf van de serie De vrouwen van Lancaster County:

‘De vroedvrouw van de Amish’ plus ‘Het kindermeisje van de Amish’ besprak ik HIER.

 

 

 

 

 

 

 

De bruid van de Amish heeft HIER op het blog gestaan.

De bespreking van ‘De naaister van de Amish’kan je HIER vinden.

Kortom: genoeg te lezen in het nieuwe jaar!!

 

Dit bericht is gepost in amish.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *