Corona quiltje (4)

9 augustus 2021

De cirkels bollen nog teveel op: via Whattsapp even overleg met quiltvriendinnen (zo handig in deze Coronatijd!)en ik besluit de cirkels van buiten-naar-binnen als een echo door te stikken in de kleur van de cirkel. En wat ik zie bevalt me zo goed dat ik doorga! Niks overal even groot of klein, een beetje speels, net als de pebbles in het zwart.

Daarna mag het bredere fluweellint eraan gestikt worden. Tot slot sla ik de achterkant naar binnen om de zwarte tussenvulling heen en naai boven-en onderkant met de hand tegen elkaar aan.

Klaar!

Mijn herinnering aan de reis én aan de Corona-tijd!

eacties op “Corona quiltje (4)

  1. Heel leuk geworden, maar eerlijk gezegd wil ik liever niet herinnert worden aan de corona tijd.
    Zal blij zijn als die tijd voorbij is. Maar dat geldt voor jou ook natuurlijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.