ByAnnie 2: Call me

9 juli 2021

Dit patroon leek me heel handig om zelfstandig mee te beginnen: niet te groot en ws niet al te veel werk. En dat klopte! Het is een gratis patroon geweest en via de website van ByAnnie kan je allerlei video’s bekijken hoe de patronen werken.

In Staphorst had ik al een aantal stukken stipwerk gekocht en die worden eerst doorgestikt. Dat was wel een dingetje hoor: is net plakkend plastic onder de gewone naaivoet!

Snel Teflon glijvoetje H erbij gepakt en toen ging het heerlijk!

De ritsen-per-meter plus de rits-trekkers lagen al klaar,

Net als de gaatjesstof (=mesh fabric) en het dikke plastic folie. Dat lijkt erg op de kwaliteit die vroeger bij ons thuis over het zelfgeborduurde tafelkleed van mijn moeder ging bij het zondagse eten 🙂

 

Er lag nog een enorm groot stuk gesitste stof en die paste er wonderlijk leuk bij, dus daarvan heb ik de biezen gemaakt. Aan de achterkant Mesh Fabric, handig voor bv een telefoon want het rekt wat mee.

Voor het afronden van de hoeken gebruik ik een wieltje van 2,5″, erg handig!

En klaar is het tasje: ik kijk ernaar uit om het te gebruiken voor bv een beurs of workshop. Name-tag achter het plastic en credit card achter de rits: ik ben er klaar voor 🙂

Één reactie op “ByAnnie 2: Call me

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *