Bijbelse Sampler van Anneke

3 oktober 2011

Anneke kwam langs met de sampler die ze op les heeft gemaakt: wat een prachtig geheel is het geworden! Stof, patroon en kleurencombinatie zijn werkelijk geweldig!
Kleine hoekblokjes:

Prachtige blokken rondom de sterpunten:

En natuurlijk een prachtig Compass:

Wat gaat er gequilt worden in de blanke zijstukken? Het moet wel passen bij de uitstraling van de stoffen maar ook bij het onderwerp van deze sampler…moeilijk moeilijk, maar gelukkig heeft moeder Wil tekentalent in huis en zij heeft een aantal tekening gemaakt.  Er komen onderwerpen in als bijvoorbeeld een vredesduif, quiltkleur warm rood-bruin, gequilt op een raster van zacht oudrose. De blokken gaan met verschillende kleuren in de ditch gequilt worden.

eacties op “Bijbelse Sampler van Anneke

 1. Hallo Geke,

  Op de samplercursus maak je bij mij op de cursus een sampler naar eigen ontwerp.
  Deze dame heeft een muur die geschikt is voor een quilt en heeft dus een patroon op maat gemaakt.
  De blokken hebben bijzondere betekenis voor haar, maar zijn in principe patronen die je in elk boek kan vinden, in dit geval had ik het bij elkaar gezet in een boekje voor de les.

  Dus helaas geen kooppatroon of iets: wat je kan doen is bij mij de les volgen (zie website) en dan iets maken wat “familie” is van deze quilt.

  Je reactie zal ik doormailen naar de maakster, dat is altijd heerlijk om te horen!
  Dank je wel hoor!

  Met vriendelijke groeten,
  Laura Strating-Janssens

 2. dank je voor de snelle reactie,jammer dat hij niet als patroon of(liever nog) pakket te koop is.Vind het een beeldschoon ontwerp en een sublieme stofkeuze.
  Helaas is de afstand om een samplercursus te doen voor mij te groot(ben door een ongeval slecht ter been )maar anders had ik me meteen ingeschreven.
  groetjes
  Geke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.