besmet met het hexagon virus!

30 september 2011

Henriëtte heeft de vrijdagbee besmet met het hexagonnen virus, de dames kunnen niet wachten tot het volgende nummer verschijnt van Quilt en Zo! De vraag van vandaag: komt er zwart of donkerblauw omheen? Moeilijk, moeilijk…
Onderstaande hexagonnen zijn een samenwerking tussen Margreet en haar man: hij tekent, kleurt in en zij naait. Ook de rest van de familie is ingeschakeld op het familieweekend: iedereen mocht patroon en lapjes kiezen en Margreet naait het geheel. Slim: alles in envelopjes om mee te nemen!
Clara heeft voor haar verjaardag een pakket met patroon gekregen. het is nu op een oor na gevild, ze is druk met de rand tegen te zomen (typisch nederlands!) en de laatste 
bloemen in de rand te quilten.

Henriëtte heeft zich een slag in de rondte genaaid om de Stack-n-Wack top af te naaien en kan het nu even helemaal niet meer zien! Wij wel, want het is prachtig geworden!

Wilma heeft twee projecten onder handen: één met de hand en één met de machine. De Farmer’s Wife is bijna helemaal bij voor de volgende zending weer op de mat valt. De vis rechts is vers van de pers en komt in een grotere quilt voor de duikdochter!
 Heleen is van de poppenhuizen en heeft een poezenquiltje gemaakt voor één van de kamers: kijk eens hoe klein (zie de vingerhoed ernaast)!!! Pietepeuterig en zoooo netjes, de randen in verstek en nog gequilt ook!

Haar nieuwe project is een wandquilt voor in de kamer. De tekening is op maat gemaakt en al klaar, de mallen worden nu gemaakt en dan kan de stof afgetekend worden. Wat zal dat mooi staan in je kamer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *