Baltimore- eindstreep!

22 april 2022


Gré neemt haar Mystery van Maaike Bakker mee om te laten zien op de laatste Baltimore-les: wat wordt dat bijzonder zeg. Er klopt helemaal niks van 😉 Dat is moeilijk naaien met deze onmogelijke stad, maar ook heel spannend!

Marry heeft alles afgemaakt en laat een plaatsje over over het Album in het centrale blok.

Nog wat probeersels van de Rushing-les waar we over door praten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Het wapen van de familie Lam: verkleind tot het formaat wat in het album-blok past. Heel benieuwd hoe dit uit gaat pakken!

Daarnaast is er bedacht hoe de blokken in het geheel gaan worden neergezet: Marry en Teus denken aan een Attic Window Setting, we wachten het af…

Monique komt weer wat op gang nadat de Corona ons zo dwars heeft gezeten en ze er niet echt ‘in’ kon komen. Het wordt een voorjaarsachtige Baltimore zo, licht en luchtig 🙂

Misschien dat haar familiewapen ook een plaatsje krijgt in het Album…

 

Nanda heeft een heel speciaal plannetje: ooit op een cursus bij Ted Storm tekende ze een ontwerp en dat wil ze nu in Baltimore-technieken uit gaan voeren. Heel erg leuk en wat bijzonder om dat zo te gaan doen. We kijken uit naar de volgende stap!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ten behoeve van het Quilten heb ik Marry gevraagd haar Applicatie-quilt mee te nemen zodat we het quilt-proces goed kunnen bekijken en elkaar kunnen bevragen. Een intensieve les en zeker een intensieve cursus die we ‘in stukjes gehakt’ wegens Lockdowns hebben gevolgd maar waarvan we de prachtige resultaten al hebben gezien! Succes met het implementeren van deze technieken in de volgende quilts dames!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *