Quiltreizen

Zelf met een groepje naar de Amish in Lancaster County Pennsylvania, Indiana of Holmes County Ohio, eventueel met een Quiltfestival elders in de USA? Meld je dan met je eigen groepje van 4-8 personen aan, dan maken we de reis op maat voor jullie.

Quiltweek Paducah en Amish Country Indiana26 april t/m 6 mei 2023GEANNULEERD
Quiltreis Canada/USA, Niagara watervallen en Amish Country Ohio8 t/m 18 juni 2023VOL
Inschrijven voor 2024 mogelijk
Quiltreis Amish Country Indiana en Quiltweek Grand Rapids6 t/m 17 september 2023VOL
Inschrijven voor 2024 mogelijk
Amish Country Pennsylvania en Quilt Festival Houston25 oktober t/m 5 november 2023Inschrijving mogelijk voor zowel 1- als 2-persoonskamers

Quiltreis Amish County en International Quilt Festival Houston, 26 oktober t/m 6 november 2022

Deze unieke 12-daagse reis combineert de hoogtepunten in Amerika voor elke quiltliefhebber. Eerst ontdekken we de Amish en maken kennis met hun leefwijze en quilttradities. U bent een week te gast in het hart van Holmes County Ohio, waar de tijd lijkt stil te staan en paard en wagen nog het hoofdvervoermiddel is. Deze rust staat in schril contrast met de drukte van de wereldstad Houston. In Houston bezoeken we de grootste quilttentoonstelling ter wereld waar u de keuze heeft uit meer dan 600 workshops! Heeft u even genoeg van het quilten, dan heeft Houston talloze andere attracties, waaronder een aantal mooie musea en het NASA Space Center.


Quiltreis AQS QuiltWeek Paducah en Amish Country Indiana: 26 april t/m 6 mei 2023

Deze unieke 11-daagse reis combineert twee hoogtepunten in Amerika voor elke quiltliefhebber. Eerst bezoeken we het quilt festival in Paducah, deze week omgedoopt in Quilt City USA. Het hele, anders zo slapende stadje, wordt deze week overspoeld met meer dan 30.000 quilters uit de hele wereld. Het quiltspektakel speelt zich af op meerdere locaties in de stad. Behalve het bezichtigen van prachtige quilts, zijn er honderden stands waar de quiltvoorraad bijgevuld kan worden. Er is keuze uit een groot aantal workshops. Ook het Nationaal Quilt Museum bevindt zich in Paducah.
Daarna ontdekken we de Amish en maken kennis met hun leefwijze en quilttradities. We zijn vijf nachten te gast in het hart van Amish Country in Indiana, waar de tijd lijkt stil te staan en paard en wagen nog het hoofdvervoermiddel is. Indiana heeft de op twee na grootste Amish gemeenschap van de wereld, na Ohio en Pennsylvania.


Quiltreis Canada/USA, Mennonite cultuur in Ontario, Niagara watervallen en Amish Country Ohio, 8 t/m 18 juni 2023

We beginnen deze 11-daagse reis met een bezoek aan het leefgebied van de Old Order Mennonites in St. Jacobs, Ontario, Canada. Vervolgens bezichtigen we de grootste en meest spectaculaire watervallen ter wereld, de Niagara Falls.

We eindigen de reis in  Ohio, USA waar we logeren in het rustieke hart van Holmes County waar de grootste groep Amish ter wereld woont.

 

Quiltreis  Amish Country Indiana en Quiltfestival Grand Rapids, Michigan, 6 t/m 17 september 2023

We beginnen deze 11-daagse reis met een bezoek aan het leefgebied van de Amish in Indiana en maken kennis met hun leefwijze en quilttradities. We zijn zes nachten te gast in het hart van Amish Country in Indiana, waar de tijd lijkt stil te staan en paard en wagen nog het hoofdvervoermiddel is. Indiana heeft de op twee na grootste Amish gemeenschap van de wereld, na Ohio en Pennsylvania.

Daarna bezoeken we de Quiltweek in Grand Rapids, Michigan, de stad en staat met Nederlandse roots.

 

Quiltreis Amish County en International Quilt Festival Houston, 25 oktober t/m 5 november 2023

Deze unieke 12-daagse reis combineert de hoogtepunten in Amerika voor elke quiltliefhebber. Eerst ontdekken we de Amish en maken kennis met hun leefwijze en quilttradities. U bent een week te gast in Lancaster County m Pennsylvania, waar de tijd lijkt stil te staan en paard en wagen nog het hoofdvervoermiddel is. Deze rust staat in schril contrast met de drukte van de wereldstad Houston. In Houston bezoeken we de grootste quilttentoonstelling ter wereld waar u de keuze heeft uit meer dan 600 workshops! Heeft u even genoeg van het quilten, dan heeft Houston talloze andere attracties, waaronder een aantal mooie musea en het NASA Space Center.


Op alle reizen, geboekt vanaf 2020, zijn de garantieregeling van STO Garant en de reizigersvoorwaarden van toepassing.

 

Wij zijn aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR – Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties – Wat is VvKR?). VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.