Quiltreizen

Inschrijvingen Quiltreizen 2018 zijn open!

Zelf met een groepje naar de Amish in Lancaster County Pennsylvania of Holmes County Ohio, eventueel met een Quiltfestival elders in de USA? Meld je dan met je eigen groepje van 4-6 personen aan, dan maken we de reis op maat voor jullie.

Pennsylvania Amish en AQS quiltweek Lancaster17 maart t/m 26 maart 2018Nog 1 plaats beschikbaar
Spring Paducah QuiltWeek en Amish Country Indiana18 april t/m 28 april 2018Vol
Quilt Show Philadelphia en Amish Country Ohio12 september t/m 23 september 2018Nog 2 plaatsen beschikbaar
Amish County en International Quilt Festival Houston30 oktober t/m 11 november 2018Nog 3 plaatsen beschikbaar
Spring Paducah QuiltWeek en Amish Country Indianaapril 2019Nu te boeken

Pennsylvania Amish en AQS quiltweek Lancaster, 17 maart t/m 26 maart 2018

In deze unieke 10-daagse reis ontmoeten we de Amish en maken kennis met hun leefwijze en quilttradities. U bent deze dagen te gast in het hart van Amish Country, waar de tijd lijkt stil te staan en paard en wagen nog het hoofdvervoermiddel is. In deze week is ook de QuiltWeek van de American Quilters Society waar we heen gaan: veel prachtige quilts, winkels en workshops op één locatie. U heeft de hele reis de beschikking over een eigen kamer.


Amish County, Indiana en het International Quilt Festival Chicago, 5 april t/m 15 april 2018

In deze reis ontdekken we de quilt- en leefcultuur van de Amish. Gedurende de eerste week logeren we in het hart van Amish Country in Noord Indiana. Indiana heeft de op twee na grootste Amish gemeenschap van de wereld, na Ohio en Pennsylvania.De reis eindigt met een meerdaags bezoek aan het International Quilt Festival in Chicago.


Quiltreis Spring Paducah QuiltWeek en Amish Country Indiana: 18 april t/m 28 april 2018
VOL (opgave reis 2019 mogelijk)

Deze unieke 11-daagse reis combineert twee hoogtepunten in Amerika voor elke quiltliefhebber. Eerst bezoeken we het quilt festival in Paducah, deze week omgedoopt in Quilt City USA. Het hele, anders zo slapende stadje, wordt deze week overspoeld met meer dan 30.000 quilters uit de hele wereld. Het quiltspektakel speelt zich af op meerdere locaties in de stad. Behalve het bezichtigen van prachtige quilts, zijn er honderden stands waar de quiltvoorraad bijgevuld kan worden. Er is keuze uit een groot aantal workshops. Ook het Nationaal Quilt Museum bevindt zich in Paducah.
Daarna ontdekken we de Amish en maken kennis met hun leefwijze en quilttradities. We zijn vijf nachten te gast in het hart van Amish Country in Indiana, waar de tijd lijkt stil te staan en paard en wagen nog het hoofdvervoermiddel is. Indiana heeft de op twee na grootste Amish gemeenschap van de wereld, na Ohio en Pennsylvania.


Quilt Show Philadelphia en Amish Country Ohio, 12 september t/m 23 september 2018

In deze 12-daagse reis staat de quilt- en leefcultuur van de Amish centraal. De reis begint met een bezoek aan de Pennsylvania National Quilt Extravaganza in Oaks, nabij Philadelphia. Daarna logeren we in het rustieke hart van Holmes County in de staat Ohio, waar de grootste groep Amish ter wereld woont.


Quiltreis Amish County en International Quilt Festival Houston, 30 oktober t/m 11 november 2018

Deze unieke 13-daagse reis combineert de hoogtepunten in Amerika voor elke quiltliefhebber. Eerst ontdekken we de Amish en maken kennis met hun leefwijze en quilttradities. U bent zeven dagen te gast in het hart van Amish Country, waar de tijd lijkt stil te staan en paard en wagen nog het hoofdvervoermiddel is. Deze rust staat in schril contrast met de drukte van de wereldstad Houston. In Houston bezoeken we de grootste quilttentoonstelling ter wereld waar u de keuze heeft uit meer dan 600 workshops! Heeft u even genoeg van het quilten, dan heeft Houston talloze andere attracties, waaronder een aantal mooie musea en het NASA Space Center.